Talletusvaihtoehdot

Talletusvaihtoehdot

Talletus Unibetin netticasinolle onnistuu helposti monella eri tapaa! Lue lisää eri vaihtoehdoista ja ongelmatilanteista täältä. Sivustollamme käytettävissäsi olevat talletusvaihtoehdot vaihtelevat sen mukaan, minkä pankkimaan ilmoitat rekisteröityessäsi. Jotta talletukset ja nostot sujuisivat hyvin, sinun on ilmoitettava pankkimaaksi maa, jossa itse asut ja jossa pankkisi sijaitsee. Jos sinulla on bonuskoodi tilisiirtobonusta varten, se on annettava. Rahapelaamiseen käytössä olevat maksutavat ja tarvittavat tiedot maksuihin liittyen löydät täältä.

Talletusvaihtoehdot - ja

Voit kotiuttaa Skrill-tilillesi, mikäli olet tehnyt talletuksen samalta Skrill-tililtäsi. Citadel Banking Tee talletuksia samoilla, tutuilla nettipankkitunnuksilla, joilla maksat laskusikin. Skannaus tai kuva ajokortistasi, passistasi tai muusta ikäsi todistavasta dokumentista. Verkkopankkimaksut Tarjoamme talletus- ja nostopalveluita yhteistyössä seuraavien saksalaisten pankkien kanssa: Jos korttiisi on liitetty Verified by Visa- tai 3D SecureCode -palvelu, näkyviin tulee myös ikkuna, jossa nämä tiedot täytetään siirron suorittamiseksi. Voit tarkistaa asian omasta pankistasi. Vanhemmilla korteilla rahan vastaanottaminen ei välttämättä onnistu, silloin sinun tulee olla yhteydessä pankkiisi. Minimiveloitus on 0,80 euroa ja maksimiveloitus 1,95 euroa. Kun käytät tätä talletusmetodia, sinua pyydetään antamaan sama sähköpostiosoite kuin mitä käytit rekisteröityessäsi. SafetyPay SafetyPay on finanssialan teknologia yritys, joka tarjoaa luotettavia maksutapoja, joiden avulla voit tehdä ostoksiasi henkilökohtaisesti käteisellä tai pankkikortilla tai tilisiirron avulla. Tämä poistaa tarpeen täyttää monimutkaisia lomakkeita, joita joutuu täyttämään pankkisiirtojen yhteydessä. Sama salaustekniikka on myös monien maailman johtavien finanssi-instituutioiden käytössä. Jos pankin ja pelipalvelun välinen yhteys katkeaa, maksu suoritetaan seuraavana pankkipäivänä. Noston onnistumiseksi kortin on myös läpäistävä turvatarkastuksemme sekä muut petosten vastaiset toimenpiteet. Tilitilanteen tarkastaminen on erittäin helppoa osoitteessa: SafetyPay on finanssialan teknologia yritys, joka tarjoaa luotettavia maksutapoja, joiden avulla voit tehdä ostoksiasi henkilökohtaisesti käteisellä tai pankkikortilla tai tilisiirron avulla. Vaihe 1;  Etsi lähin Neosurf-myyntipiste täältä. EcoPayz Rahasi ovat vapaasti käytettävissä, helposti ja vaivattomasti — missä tahansa. Harkitsemme ja käsittelemme jokaisen tapauksen erikseen ja palautamme talletuksesi, jos palautuksen tekemiseen on olemassa pätevä syy. Pelipalvelumme tukee tällä hetkellä kahta internet-lompakkoa, Skrilliä ja Netelleriä. Paysafecard Paysafecard on Euroopan prepaid-ratkaisujen markkinajohtaja. Se tarjoaa välittömiä rahansiirtoja, joita tehdään verkkopankkitunnusten avulla. Tässä suosittelemamme vaihtoehdot talletukseen:.

Talletusvaihtoehdot Video

Tilin avaaminen on ilmaista ja se vie enintään 5 minuuttia. Siru Mobilella on asiakaspalvelua kolmelle eri kielellä, suomeksi asiakaspalvelua saat osoitteesta [email protected] or http: Vaihe 3; Kun olet suosikkisivustollasi, valitse vain maksutavaksi Neosurf, syötä saamasi koodi ja talletus on tehty. Turvallisuutesi pelaajana on meille äärimmäisen tärkeä asia. Emme voi käsitellä korttinostoja seuraaviin maihin: Flexepin Flexepin on nopea, turvallinen ja suojattu talletustapa. Euteller tukee tällä hetkellä seuraavia pankkeja: Talletusvaihtoehdot

Talletusvaihtoehdot - danach gibt

Syötä vaaditut tiedot sivustollemme, ja rahasi ilmaantuvat tilillesi muutamassa minuutissa. Tieto lähetetään pankillesi salatun yhteyden kautta. Turvallisuutesi pelaajana on meille äärimmäisen tärkeä asia. Suurin mahdollinen talletussumma vaihtelee maksuntoimittajan mukaan. Se on yksinkertainen tapa tallettaa ja nostaa rahaa verkossa, eikä henkilökohtaisia tietojasi jaeta myyjän kanssa. Pidätämme oikeuden veloittaa 3. Klarna käyttäen voit tallettaa rahaa suoraan pankkitililtäsi. Skrillin kautta tehtävistä talletuksista ei peritä mitään erillistä käsittelymaksua. Kun käytät tätä talletusmetodia, sinua pyydetään antamaan sama sähköpostiosoite kuin mitä käytit rekisteröityessäsi. Joissakin tapauksissa talletuksissa saattaa kestää kiireisinä aikoina.

0 Gedanken zu „Talletusvaihtoehdot

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.